luni, 8 februarie 2010

Belinda nu mai este sub tutela parintilor!


Tanara cantareata si actrita mexicana Belinda, protagonista din “Camaleones”, a confirmat ca nu mai locuieste cu parintii ei, precum si ca acestia nu ii mai administreaza cariera.
Belinda nu a dezvaluit motivele pentru care a parasit casa parinteasca si a dezvaluit ca a luat legatura cu o agentie de impresariat care se va ocupa de acum incolo de cariera ei artistica.

In ultimul timp, Belinda a fost in permanenta in atentia presei care a comentat relatia ei cu fotbalistul Giovanni Dos Santos, cu care parintii ei nu ar fi fost de acord, sau a fost surprinsa de paparazzi ametita prin baruri in compania altor barbati decat iubitul ei.

Comentariile negative au dus si la o depresie, pe care producatoarea telenovelei “Camaleones”, Rosy Ocampo, a spus ca tanara artista a fost capabila sa o depaseasca.

Belinda doreste sa primeasca ea banii din urma contractelor si nu parintii ei, care i-au administrat cariera si i-au dirijat viata pana acum.

Ramane de vazut daca aceasta independenta ii va crea probleme ca in cazul celebritatilor Miley Cirus, Britney Spears sau Lindsay Lohan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu