luni, 8 februarie 2010

* Acasa * Telenovele 115 voturi 53 coment. 5111 vizite Alfonso Poncho Herrera si Dulce Maria militeaza impotriva insecuritatii din Mexic


Protagonistul din “Cameleonii”, Alfonso Poncho Herrera, si ex-colega lui din trupa RBD Dulce Maria au lansat un apel catre tinerii din Mexic pentru a-si uni vocile in lupta impotriva violentei si a insecuritatii din tara lor natala.

Este ceva ingrijorator, am putea gandi ca sunt doar niste stiri atata timp cat nu ni se intampla noua sau cuiva cunoscut, insa este vorba despre o realitate. Insecuritatea in care traim este ceva ce nu trebuie sa toleram”, a spus Poncho la o conferinta de presa in legatura cu un congres al tinerilor mexicani.

Poncho Herrera si Dulce Maria au luat atitudine la cateva zile dupa ce in Nordul Mexicului au fost ucise 26 de persoane, majoritatea tineri, in urma unui atac al crimei organizate, evenimet ce a zdruncinat societatea mexicana.

In ultimii trei ani, mai mult de 15.000 de morti, o treime dintre ei din Chihuahua (considerat cel mai violent oras din Mexic), sunt atribuiti gruparilor de crima organizata.

Poncho a spus in interventia lui de la conferinta de presa ca un cunoscut de-al sau a murit recent “din cauza insecuritatii”.

Poncho, Dulce Maria si Anahi vor participa luna aceasta la Xpo Joven, care va avea loc chiar in Chihuahua, capitala regiunii cea mai afectata de traficul de droguri.

Dulce Maria crede ca schimbarile din Mexic pot sa inceapa cu fiecare persoana in parte - “prin recuperarea valorilor, prin educatie, prin lupta pentru cauze juste, ajutorarea celorlalti, prin impacarea cu tine insati si grija pentru sanatatea ta”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu