luni, 8 februarie 2010

Alfonso Poncho Herrera si Sherlyn o apara pe Belinda!


Colegii protagonistei din telenovela “Camaleones”, Alfonso Poncho Herrera si Sherlyn, sustin ca actrita nu are conflicte cu restul distributiei si ca nu este aroganta.

Dupa ce Belinda a decis sa nu mai stea de vorba cu reprezentantii mass-media despre viata ei privata si dupa ce acestia au intrebat-o daca ea nu suporta sa apara in fotografii alaturi de colegii ei din distributia telenovelei “Camaleones”, Poncho si Sherlyn au sarit in apararea ei.

In presa au aparut stiri cum ca exista o problema majora intre Belinda si Sherlyn, insa Sherlyn sustine ca sunt simple speculatii fara nicio baza reala.

Nu, oameni buni, nu este adevarat, aceasta este o minciuna, cred ca s-au speculat multe chestii despre telenovela noastra si despre noi Asa se intampla cu toate telenovelele despre adolescenti, este o mare incarcatura emotionala, insa asta nu ne afecteaza relatiile. Tot ceea ce pot sa va spun este ca suntem toti foarte linistiti”, a declarat Sherlyn.

Poncho s-a aflat langa Sherlyn cand ea a dat aceasta declaratie si a sustinut si el ca nu exista tensiuni pe platourile de filmare.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu