marți, 9 februarie 2010

Belinda l-a tradat pe Giovanni dos Santos? VIDEO!


Desi protagonista din “Camaleones” sutine ca este foarte indragostita de fotbalistul Giovanni dos Santos, actrita si cantareata Belinda a fost surprinsa de ziua ei sarutandu-se cu un alt barbat, iar video circula deja pe internet.
In ciuda faptului ca Belinda a vrut sa-i pacaleasca pe camaramani, schimband de de doua ori locatia unde a avut loc petrecerea de ziua ei, dupa aceea de pe platourile de filmare de la “Camaleones”, artista a fost surprinsa cand s-a mangaiat si s-a sarutat de mai multe ori cu actorul Alberich Bormann (in imagine), care joaca si el in telenovela.

Dupa cum informeaza revista TVnotas, Belinda se distreaza la maxim cand nu este cu iubitul ei oficial, fotbalistul Giovanni dos Santos, motiv pentru care parintii lui nu sunt de acord cu aceasta relatie.

Pana in acest moment, Belinda nu a dat nicio declaratie in legatura cu acest nou scandal in care este implicata. Alberich Bormann , in schimb, a dezmintit ca s-a petrecut ceva scandalos intre el si Belinda si sustine ca la acea petrecere erau mai multi actori din "Camaleones" si ca el a dansat si cu Sherlyn si Maryluz.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu