luni, 8 februarie 2010

Alfonso Herrera s-a antrenat intens in arte martiale pentru “Cameleonii”


Alfonso Herrera, protagonistul telenovelei „Cameleonii”, difuzata zilnic, de la ora 19:30, s-a pregatit intens pentru rolul lui Sebastian Jaramillo. Pe langa repetitii cu actorii, regizorul si programul intens de filmare, Poncho a avut parte si de un antrenament intens de arte martiale.

Fiecare dintre noi a facut antrenamente diferite”, spune fostul membru al trupei RBD. „Eu am avut un antrenament de arte martiale cu un specialist in Kempo. Pentru ca telenovela are multe scene care presupun cunostinte de arte martiale, sau personajul meu, Sebastian, are pur si simplu o atitudine agresiva fata de Valentina si trebuia sa ne luptam, aveam nevoie de o baza”.

Actorul este incantat de antrenamentele la care a facut fata cu brio, iar acestea i-au dat incredere sa realizeze singur scenele mai periculoase de actiune, fara sa apeleze la ajutorul dublurilor. „La inceputul fiecarui antrenament faceam incalzirea. Fie exersam cateva posturi, pentru o mai buna elasticitate a corpului si pentru o conditie fizica mai buna, fie alergam cateva ture in jurul salii. Dupa incalzire, urma o serie de exercitii combative, lovituri cu pumnii, picioarele, cu genunchii, pentru ca apoi sa trecem la diverse combinatii intre aceste exercitii. Cateodata ne loveam chiar si cu coatele”, povesteste Alfonso Herrera.

Desi antrenamentele intense au durat doua luni fara intrerupere, Poncho este foarte multumit de conditia sa fizica si de tonusul pe care acestea i le-au dat. „A fost o experienta minunata pentru mine, in care am putut invata mai multe despre acest stil de arte martiale, Kempo, iar acum am mai multa elasticitate si o conditie fizica mult mai buna, care ma ajuta si in timpul programului obisnuit de filmare”, a declarat interpretul lui Sebastian.

Cameleonii este o telenovela de avangarda, complet inovatoare, cu multe scene de actiune. Fata de alte telenovele, are in plus multe acrobatii spectaculoase si multa actiune, ceva ce nu s-a mai facut pana acum in acest gen de televiziune”, spune Poncho despre„Cameleonii”, telenovela difuzata in fiecare zi, de la ora 19:30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu