marți, 9 februarie 2010

Belinda a lesinat pe platourile de filmare!


Actrita si cantareata Belinda, protagonista din “Camaleones”, a lesinat pe platourile de filmare, din cauza epuizarii fizice, insa nu putini sustin ca si din cauza suferintelor din plan sentimental, dupa ce a fost parasita de fotbalistul Giovanni Dos Santos.
Echipa telenovelei “Camaleones” s-a speriat ingrozitor, marti, 8 septembrie, cand Belinda a lesinat in timp ce filma o scena in studiourile Televisa.

Desi producatoarea telenovelei, Rosy Ocampo, a explicat ca lesinul a fost produs din cauza filmarilor epuizante si a unei alimentatii neadecvate, se presupune si ca terminarea relatiei cu Giovanni Dos Santos a contribuit la starea de epuizare a Belindei.

Edith Gonzalez, protagonista din“Dona Barbara”, care joaca si ea in “Camaleones”, a negat ca Belinda i-ar fi fost infidela iubitului ei si sustine ca exista o relatie frumosa intre cantareata si fotbalist. “Ei au o relatie mult mai profunda decat s-a spus in presa.”

In ciuda rupturii de fotbalist, Belinda a declarat la inceputul saptamanii in emisiunea matinala NXclusiva (Televisa) ca ii este bine. “Sunt fericita si multumita cu munca mea si cu fanii mei care ma sustin si asta este cel mai important.”

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu